Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Rond het Lunsveen

Wandelen rond het Boomkroonpad

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Het is eind juni en net voor de schoolvakanties beginnen gaan we er nog even een weekje tussenuit. Na lang wikken en wegen uiteindelijk gekozen voor Bospark Lunsbergen en na een natte reisdag is het weer de volgende dag zodanig opgeklaard dat we met een lekker zonnetje kunnen wandelen. We lopen vanaf het park zo het bos in en na een paar honderd meter gaan we richting het Lunsveen en het Boomkroonpad.

Het is lekker rustig en het ven ligt er strak bij met alleen de rimpelingen in het water door de wind. Het pad loopt eerst langs de rand van het ven maar steekt dan dwars het begrazingsgebied over in de richting van het Boomkroonpad. Als we daar uiteindelijk zijn, volgen we één van de uitgezette wandelingen langs nog een aantal andere vennen.

Weer terug bij het Boomkroonpad is het tijd voor een versnapering. Dit smaakt toch altijd goed na een wandeling maar we moeten ook weer verder. We lopen eerst een stuk door het bos om vervolgens langs het begrazingsgebied weer richting het Lunsveen te lopen. We passeren een klaphek en komen weer uit bij het ven. Vanaf hier lopen we rustig weer terug naar ons vakantiehuisje om daar rustig bij te komen van deze wandeling.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.