Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Boekesteyn en Bantam

's-Gravelandse Buitenplaatsen in de herhaling

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Vandaag de wandeling ’s-Gravelandse Buitenplaatsen in de herhaling met de hoop dat de rododendrons nu al wel in bloei zullen staan. Het is sinds de wandeling wel koud en nat geweest dus de kans zal niet zo heel groot zijn. Maar het is mooi weer en een wandeling op z’n tijd kan nooit kwaad. Ik stap dus al vroeg in de auto op weg naar ’s-Graveland waar het ook nu weer heerlijk rustig is op de parkeerplaats.

Ik begin met de wandeling en kom nu al veel meer bloemen tegen maar de rododendrons laten het ook nu weer afweten. Er staan er zeker meer in bloei dan 2 weken geleden maar het merendeel staat nog steeds in knop. Omdat de kans op bloeiende rododendrons dat bij de andere plekken ook wel niet groot zal zijn, loop ik maar het kleine rondje.

Ondanks alles is er genoeg te zien, zelfs een zwarte specht welke ik nog niet zo vaak heb gezien. Ook laat aan het einde van de wandeling een ree zich nog even zien. Al met al toch weer even een leuke wandeling gemaakt en over een paar weken nogmaals proberen.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.