Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Rondwandeling De Paltz

Wandeling over landgoed De Paltz

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Vandaag vroeg op pad voor een rondje rond Vliegbasis Soesterberg. Het is nog lekker rustig op de parkeerplaats en de wandeling begint over het terrein rondom het Militair Museum. Hoewel ik het museum wel ken, ben ik in dit gedeelte van het terrein nog nooit geweest.

Verscholen tussen de bomen vind je veel open plekken waar munitie werd gestald, maar ook diverse bunkers voor opslag van munitie, voertuigen en natuurlijk vliegtuigen. Loop je het terrein van de vliegbasis af, dan is het slechts de weg oversteken om Landgoed De Paltz te betreden. Het is hier al wat drukker maar nog steeds niet zo dat het vervelend wordt.

Weer terug bij de parkeerplaats gaat de route normaal gesproken verder om via een wijde boog weer het terrein van de vliegbasis op te gaan maar ik heb toch wat meer last van m’n rug gekregen en zet dan ook een punt achter de wandeling en loop terug naar de auto. Ondanks de rug is het toch een leuke wandeling geworden en het tweede deel komt later nog wel een keer.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.