Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Safaripark Beekse Bergen

Op safari in eigen land

Kees de Bruin

2 minuten leestijd

Vandaag met Ron op safari in eigen land en wel in Safaripark Beekse Bergen. We rijden rond 9 uur weg uit Amersfoort en zetten even na opening van het park de auto weg op de parkeerplaats. Het is nog niet erg druk en we staan dan ook al snel in het park. Eerst nog even een kop thee en koffie om op te starten en dan gaan we op pad. Er is een verplichte looprichting en ondanks dat het niet echt druk is, is het zeker in het begin wel te merken met een kleine opstopping bij de gorilla’s. En ook het concept anderhalve meter afstand is bij sommige nog redelijk onbekend.

Maar we lopen rustig verder. We komen uiteindelijk aan de andere kant van het park uit en gaan eerst even kijken of we op tijd voor de vogelshow zijn. Helaas niet maar na het korte rondje langs de pinguïns en de maki’s gaan we eerst maar even lunchen. Wel binnen want de meeuwen zitten al ongeduldig op de reling buiten te wachten. Na de lunch lopen we nogmaals naar de vogelshow en dan hoeven we maar 5 minuten te wachten voordat er een paar de revue passeren. Niet spectaculair maar toch weer wat leuke feitjes geleerd.

We lopen verder en komen uiteindelijk weer bij het begin uit. Hier nemen we nog een versnapering voordat we richting de auto lopen en weer op huis aan gaan. Ondanks de beperkingen door COVID-19 is het weer een geslaagde dag geworden en zeker de moeite waard om nog eens te doen.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.