Halfje-Bruin

Halfje-Bruin

Een collectie interessante ditjes en datjes.

Kees de Bruin

1 minuut leestijd

Het is al weer een aantal weken geleden dat ik een rondje door Artis heb gelopen. Vandaag heb ik afgesproken met Henk-Piet en Gracia en met z’n drieën lopen we gezellig door Artis. Omdat ik wat vroeger was, heb ik ook nog wat foto’s geschoten op weg vanaf het station naar Artis.

Rond elf uur krijg ik een belletje dat m’n gasten bij de ingang staan en loop daar met gezwinde spoed naartoe. Nadat ik de kaartjes heb laten scannen mogen ze naar binnen en na het kopen van een uitrij kaart gaan we het park in. Als eerste wil Gracia graag de olifanten zien, dus lopen we rustig die kant op. Daarna lopen we een beetje van het ene hok of gebouw naar het andere.

Tussendoor nog even lunchen en nadat we het meerendeel van de dierentuin hebben gezien ploffen we neer voor een welverdiend drankje. We moeten hier wegens technische problemen even op wachten maar het smaakt er niet minder om. Rond een uur of vier lopen we het park weer uit en bij de parkeerplaats nemen we afscheid. Rustig op het gemak weer terug naar het station om rond half zes weer thuis te zijn.

Recente berichten

Blog Series

Categorieën

Over Mij

Amateur fotograaf, korfballer en een liefhebber van lekker eten.