Oldenallerpad

Vandaag “vroeg” op pad om eens een stukje te gaan wandelen. Genoeg keuze hier in de buurt maar uiteindelijk gekozen voor het Oldenallerpad tussen Putten en Nijkerk. Dit Klompenpad van zo’n 8 kilometer loopt over het Landgoed Oldenaller, langs weilanden, houtwallen en zelfs een klein stukje heide.

Onderweg zijn de tekenen van de herfst duidelijk zichtbaar. De paddestoelen laten zich weer zien, de mais staat geduldig te wachten om geoogst te worden, en de boeren zijn bezig om het laatste hooi van het land te halen.

Het was een lekker rustige ochtend en gedurende de wandeling ben ik dan ook slechts 2 mensen tegengekomen. Dat kwam ook alleen omdat ik even een klein uitstapje heb gemaakt naar een stukje bos om te kijken of er nog mooie paddestoelen te zien waren.

Al met al was het een heerlijke wandeling.